Image1\
 

raport.Bursa Școlilor la Miercurea Ciuc.26.aprilie, 2018


Bursa
Școlilor la Miercurea-Ciuc

26 aprilie, 2018

 

Pentru un elev din clasa a 8-a e o întrebare majoră unde să-și continue studiile. Bursa Școlilor este un eveniment, care-l ajută să-și găsească un răspuns.

Bursa şcolilor are ca scop prezentarea unităţilor de învâţământ de către elevi, liceele  şi grupurile şcolare celor interesati.  Elevii din clasele 7-8  sosesc în grupuri organizate împreună cu diriginţii lor, în orele programate prealabil, dar sunt şi câţiva elevi curioşi, care vin individual.

                              
 
https://www.facebook.com/pg/borbolycsaba/photos/?tab=album&album_id=1579150022132375În acest an elevii au avut posibilitatea să vizioneze  
videoclipurile liceelor în amfiteatrul Consiliului Judeţean.

                                        

Este vorba despre un eveniment organizat anual, iar în acest an şcolar  a avut loc la data de 26 aprilie, sub arcadele sediului Consiliului Judeţean.

Sub îndrumarea profesorilor consilieri şcolari la 8 dimineaţa elevii entuaziasmaţi deja au început să-şi pregătească standurile cu materialele, instrumentele şi fotografiile care reprezintă   şcoala lor. Elevii au aşteptat pe cei interesaţicu flyere cu cele mai noi informaţii despre cerinţele de admitere, activităţile extraşcolare, posibilităţile de internat. 

De la ora 10 au început să sosească grupuri de elevi, şi au avut posibilitatea să se informeze de la liceeni despre tot ce le interesează în legătură cu şcoala respectivă într-o atmosferă agreabilă, prietenoasă.  

La a XIV-lea  ediţie a Bursei şcolilor au răspuns, la invitaţia Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică, unităţile de învăţământ din următoarele localităţi: Tuşnad-Băi, Topliţa, Sântimbru, Sâncrăieni, Siculeni, Lunca de Jos, Mădăraş, Misentea, Dăneşti, Căpâlniţa, Racu, Ciucsângeorgiu, Cârţa, Armăşeni, Mihăileni, Tomeşti, Ciceu.

La eveniment au participat aproximativ 1250 de elevi.

 

Organizatorii evenimentului au fost Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică în parteneriat cu Consiliul Judeţean Harghita. 
 
 
 
 
 
Joomla Templates by Joomla51.com