Image1\
 

Cerere de finanțare - Programul Zâmbet de copil, 2018
Anunţ de participare
Programul „Zâmbet de copil” 2018

 

Cererea de finanțare 

 

Începând cu anul 2010 în cadrul Programului „Promovarea valorilor familiale şi culturale” al Consiliului Judeţean Harghita s-a derulat programul „Zâmbet de copil”, care este propus pentru finanțare și în acest an, urmând să fie derulat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Harghita.

Obiectivul  programului este decorarea de către artişti graficieni a pereţilor sălilor şi a altor spaţii din grădiniţe, clase pregătitoare şi şcoli, din secțiile de pediatrie ale spitalelor şi din centrele de plasament. 

Scopul proiectului este înfrumuseţarea spaţiilor şi a esteticii mediului educativ şi terapeutic, reducerea decalajului existent între mediile educaţionale ale diferitelor instituţii de educaţie şi de îngrijire medicală şi îmbunătăţirea calităţii ambientului din aceste instituţii, contribuind astfel la calitatea activităţilor educative, respectiv terapeutice. Decorarea pereţilor în grădiniţe, clase pregătitoare, secţii pentru copii ale spitalelor, în grădiniţele cu program prelungit şi alte spaţii educaţionale, induc o atmosferă mai veselă, creează o ambianţă mai prietenoasă pentru cei mici, aducând zâmbetul pe buzele lor. Aceste decoraţii – personaje din basme şi poveşti, episoade din desene animate, personaje reprezentative pentru unitatea de învăţământ – vor fi proiectate şi realizate de graficieni sau designeri profesionişti.

Solicitanţii eligibili:

În cadrul prezentului program sunt eligibile:
- grădiniţele cu program normal şi cele cu program prelungit care funcţionează pe teritoriul judeţului;
- secțiile de pediatrie din cadrul instituțiilor de sănătate din județul Harghita;
- cabinetele de asistență psihopedagogică și cabinetele logopedice din unitățile de învățământ;
- centrele de plasament;
- școlile şi grădiniţele în care funcţionează clase pregătitoare.

Activităţi eligibile:
- decorarea unei săli sau a unei părţi din coridor/clădire.

Depunerea proiectului:
Cererea de finanțare va fi trimisă în format electronic şi prin poştă la următoarea adresă:

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Harghita, 530142 Miercurea-Ciuc, str. Mihail Sadoveanu, nr. 54, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Anunţul de participare şi formularul cererii de finanţare  pot fi accesate la adresa: www.judeţulharghita.ro . Condiţiile de eligibilitate, respectiv alte informații suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0266-317048.

Termenul de depunere al documentaţiei: 10.06.2018.

Evaluarea şi selecţia proiectelor:

Comisia va evalua documentaţiile depuse până la data de 15.06.2018.

 

 

Miercurea Ciuc, la 14.05.2018

 

CJRAE Harghita

Szabó Irén-Ottilia

director

 
 
 
 
 
Joomla Templates by Joomla51.com